KENSINGTON PENTHOUSE

A spacious city apartment designed for family living. Its interiors artfully combine a sense of modern classicism and European elegance, taking inspiration from the style of New York warehouse apartments. The overall apartment design creates a sense of calmness and stability, with carefully selected details and no unnecessary items.

Project in progress

"An elegant, softly minimalist city centre penthouse that nods to a pared-back European aesthetic"
_____________

The redesign of the space allowed us to preserve its unique footprint and effectively zone it, while staying within the framework of the loadbearing elements. Three concrete petals suspended from the ceiling separate dining and living areas. 

In the bedroom, grey tones complemented by concrete finishing elements lend modernity and a hint of masculinity. The design of the bathroom was determined by a large window, where we provided wooden blinds so that light spreads softly throughout the room. The child's room is now bright and functional, with a designated area for sleeping, playing, and learning. 

Flexibility was key: the space can be easily modified to accommodate new needs and activities as the family grows. Each scheme exudes simplicity and practicality, showcasing the owners’ modern approach to life.