SWANLEY COUNTRY HOUSE

A classic style, incorporating fresh and modern elements in this three-storey house, designed to cater to the needs of a large family with three children. To bring this vision to life, we conducted partial reconstruction, increased the number of windows, restored an existing staircase and made some changes to the architecture of balconies and façades.

Project in progress

"Encompassing nature, peaceful luxury and a sense of comfort"
_____________

We came up with a concept that strikes a balance between classic and modern elements, resulting in a stylish and luxurious space that showcases contemporary objects and tropical prints on a neutral backdrop of white walls and hardwood floors, blending imaginative design with a practical layout.

 

The first-floor hall serves as a focal point for family gatherings, offering maximum airiness, light, and story-telling details about the lifestyle of its owners. The private rooms are located upstairs, while technical features are based on the lower ground floor.